Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Courgettesoep recept
Courgettesoep recept

Courgettesoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Uien pellen en in stukken snijden. Courgettes spoelen, steelaanzet verwijderen en ongeschild in stukken snijden. Boter smelten in een kookpot. Ui fruiten (5 minuten). Courgettes toevoegen en laten mee stoven (10 minuten). Kippenbouillon toevoegen 20 minuten zachtjes laten koken. Soep heel fijn mixen. Peper (pepermolen 40 x draaien) naar eigen smaak toevoegen. zout (4 x volledig over opervlakte kookpot strooien) naar eigen smaak toevoegen. Melk toevoegen en nog eens laten doorkoken. Peterselie fijngehakt toevoegen (mag maar moet niet) naar eigen keuze.

Serveersuggesties

500 milliliter soep per persoon voor een hoofdmaal 250 milliliter soep per persoon als soepmaaltijd

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit courgettesoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven