Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chinese Tomatensoep recept
Chinese Tomatensoep recept

Chinese Tomatensoep


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Het vlees uit de bouillon halen en dit klein snijden. Het vlees apart houden. Verder alle ingrediënten in de bouillon doen en dit een kwartiertje op een laag vuur zachtjes laten koken, omdat de tauge knapperig moet blijven. Wat bloem in een schaaltje en dit vermengen met wat van de bouillon, goed roeren zodat er geen klontjes ontstaan, vervolgens dit terug doen bij de rest van de bouillon zodat de soep licht gebonden wordt. Vervolgens het klein gesneden vlees bij de soep voegen en dit even mee verwarmen. Smakelijk eten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit chinese tomatensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven