Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chinese kippensoep supersnel recept
Chinese kippensoep supersnel recept

Chinese kippensoep supersnel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kipfilet, ham, chinese paddestoelen en tahoe eerst in dunne plakken en daarna in dunne reepjes. Verhit het water in de wok en voeg zout, peper en suiker toe. Roer de kipfilet in het kokende water. Voeg als de kip is verkleurd de paddestoelen, tahoe en de ham toe. Binden met wat aardappelmeel vermengt met water. Klop het ei los en giet dit langzaam en al roerend in de soep. Giet enkele druppels sesamolie in de soep en garneer met wat fijngesneden lente-ui.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit chinese kippensoep supersnel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven