Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Champignon-roomsoep recept
Champignon-roomsoep recept

Champignon-roomsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Champignons in schijfjes snijden en een minuut of 10 koken in wat water met een bouillonblokje. Boter smelten in de pan. Daar de meel doorroeren tot een papje (roux) en dan de melk/water combinatie er door, beetje bij beetje. Beetje melk/water, roeren, beetje melkwater, roeren etc. Als alle melk/water erin zit 3 bouillonblokjes toevoegen. Even doorkoken tot alles goed opgelost is. Champignons toevoegen, nog even laten trekken en eten maar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit champignon-roomsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven