Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Champignon-knoflooksoep recept
Champignon-knoflooksoep recept

Champignon-knoflooksoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de boter goudgeel in een ruime pan, fruit daarna een uitje glazig. Voeg dan al roerende de bloem toe tot het een dikke klonterige massa wordt. Voeg daarna langzaam het water toe en blijf roeren tot de klontjes gesmolten zijn. Daarna de bouillonblokjes erbij, de in schijfjes gesneden champignons en de geperste knoflook. Wacht tot de soep kookt en zet hem daarna uit. Laat de soep dan 2 uur trekken.

Serveersuggesties

Voeg eventueel nog wat peper of een extra bouillonblokje toe. Serveren met een lekker stokbroodje kruidenboter.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit champignon-knoflooksoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven