Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Champignon-crèmesoep recept
Champignon-crèmesoep recept

Champignon-crèmesoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de champignons en snijd ze in plakjes. Smelt de boter in een ketel en smoor hierin de champignons gedurende enkele minuten op een matig vuurtje. Zet het vuur laag en strooi onder voortdurend roeren de bloem over de champignons. Druppel onder voortdurend roeren ¼ liter melk bij het mengsel. Voeg de bouillonblokjes toe en breng langzaam aan de kook. Laat ca. 10 min. doorkoken op een laag vuurtje en voeg de rest van de melk toe. Laat opnieuw tegen het kookpunt komen. Breng op smaak met vers gemalen peper en eventueel nog wat zout. Serveer in diepe borden en strooi er een klein beetje peterselie overheen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit champignon-crèmesoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven