Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bouillon di mama recept
Bouillon di mama recept

Bouillon di mama


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vlees afspoelen met heet water.
Zout in pan met warm water en aan de kook brengen.
Ui, kruiden etc erin doen samen net het vlees en mergpijpje.
In begin schuim dat ontstaat eraf scheppen met schuimspaan.
Tegen de kook aan laten trekken met deksel erop anders verdampt de soep.
Tegen einde vlees etc eruit.
Soep door schone theedoek zeven.
Maggi blokjes erbij en 5 minuten laten doorkoken.
Serveren met wat vlees en verse peterselie

Serveersuggesties

Eventueel met maggiblokjes wat vermicelli erdoor doen.

Allergenen Informatie

Voor dit bouillon di mama recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven