Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bouillabaisse recept
Bouillabaisse recept

Bouillabaisse


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiden: Snijd de vis in blokjes. Pel en snipper de ui. Maak de prei schoon en snijd deze in smalle ringen. Pel het teentje knoflook en hak het fijn. Kruis de tomaten in, leg ze even in heet water, pel ze en snijd ze in stukjes. Maak de venkel schoon, snijd of schaaf deze in ringen en hak het venkelgroen fijn. Bereiden: Verhit de olie in een braadpan en fruit hierin de ui, prei, knoflook, kerriepoeder, sinaasappelrasp en venkel zonder groen 3 minuten. Schenk de bouillon en de wijn erbij en breng het aan de kook. Voeg de visblokjes en tomaat toe en kook zachtjes 10 minuten. Schep de garnalen erdoor en verwarm zonder te koken. Garneer met venkelgroen en serveer er stokbrood met kruidenboter bij.

Allergenen Informatie

Voor dit bouillabaisse recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven