Bospaddestoelensoep

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Wok
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijdt de paddenstoelen in grove stukken.
  2. Doe de pot in de pan en voeg 3 potten water toe.
  3. Breng aan de kook en voeg de paddenstoelenbouillonblokjes toe.
  4. Laat zachtjes even doorkoken.
  5. Verhit ondertussen een wok op het vuur zonder iets erin.
  6. Als de wok heet is, roerbak de paddenstoelen, smelt er op het laatst een flinke klont aan toe en en naar smaak.
  7. Laat even sudderen en voeg het geheel dan toe aan de bouillon.
  8. Laat nog 5 minuten zachtjes doorkoken.

    Gebruik voor een vegetarische versie geen runderbouillon maar groente of paddenstoelenbouillon.
  9. Eet smakelijk!
25
25
25

Variaties op Bospaddestoelensoep

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Bospaddestoelensoep
VariatieAantalGang
Bospaddestoelensoep1Soepen
Bospaddestoelensoep met witte port1Soepen
Meergranen sandwich met rosbief en bospaddestoelensoep1Broodgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in rundvleesbouillon en roomboter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
  • roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
43 kcal
2%172 kcal
Vetten
4 g.
6%16 g.
Waarvan verzadigd
2 g.
14%8 g.
Waarvan onverzadigd
1 g.
5%4 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
10%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
2 mg.
0%8 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bospaddestoelensoep