Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bloemkool roomsoep recept
Bloemkool roomsoep recept

Bloemkool roomsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de ui in ringen en laat die in de boter zachtjes stoven. Was ondertussen de bloemkool en verdeel in roosjes. Laat de bloemkool 5 minuten meefruiten. Voeg de bouillon en de melk toe en doe er een laurierblad bij. Laat 30 minuten zachtjes koken. Verwijder het laurierblad. Mix het geheel tot een gladde massa in de blender. Voeg de room toe. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Strooi er vlak voor het opdienen wat fijngehakte peterselie over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bloemkool roomsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Bloemkool roomsoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijke zachte romige soep!
    Tine gaf dit recept op 30 juni 2016 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven