Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aspergesoep met kervel en peterselie recept
Aspergesoep met kervel en peterselie recept

Aspergesoep met kervel en peterselie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de asperges schoon, snijd ze in stukjes en houd de topjes apart. Kook de asperges in water met zout in 20 minuten gaar. Pureer de asperges in het kookvocht en wrijf ze boven een soeppan door een zeef. Breng de soep aan de kook en voeg al roerend de slagroom toe. Laat het geheel nog 5 minuten op laag vuur pruttelen. Breng de soep op smaak met zout. Kook intussen de aspergetopjes in water met zout 5 minuten en giet ze af. Verdeel de soep over 4 diepe borden en leg de aspergetopjes erin. Garneer de soep met kervel en peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aspergesoep met kervel en peterselie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven