Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Asperges met grijze garnalen en tomaat recept
Asperges met grijze garnalen en tomaat recept

Asperges met grijze garnalen en tomaat


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de asperges. Kook de schillen gedurende 15 minuten in zout water. Zeef de aspergebouillon en kook hierin de geschilde asperges gedurende 10 minuten. Snij de asperges in schuine stukken. Laat de aspergebouillon tot de helft inkoken en voeg het sinaasappelsap toe. Voeg er de boter bij. Kruid met peper en zout. Pel de tomaat, verwijder de pitjes en snijd in brunoise. Versnipper de blaadjes basilicum. Voeg de asperges, de tomaat en basilicum bij de bouillon. Laat goed opwarmen. Voeg op het laatst de garnalen toe.

Allergenen Informatie

Voor dit asperges met grijze garnalen en tomaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven