Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aspergeroomsoep recept
Aspergeroomsoep recept

Aspergeroomsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de groenten schoon en schil de asperges. Snijd de ui, preiwit, selderij en drie vierde van de asperges grof. Smelt boter in een ruime pan en stoof er de groenten glazig in. Bestrooi met bloem, meng het goed en laat even drogen op het vuur. Voeg de groentebouillon toe. Kruid met peper, zout en het kruidentuiltje. Breng aan de kook en laat zacht gaarkoken. Verwijder de kruidentuil en draai de soep door een roerzeef of mix ze fijn. Controleer de smaak en werk af met wat room. Snijd de rest van de geschilde asperges in stukken van 3 cm en kook ze krokant in lichtgezouten kokend water. Werk er de soep mee af en strooi erverse kervel over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aspergeroomsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven