Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aspergeroomsoep recept
Aspergeroomsoep recept

Aspergeroomsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de asperges schoon, snijd ze in stukjes en houd de punten apart. Smelt 70 gram boter, roer de bloem erdoor en overgiet met hete bouillon. Klop alles tot een gladde velouté en voeg er de aspergestukjes bij. Laat de soep ongeveer 40 minuten pruttelen en voeg er 10 minuten voor het einde van de bereiding de aspergepunten bij. Klop in een soepterrine de room los met wat hete soep en giet er de resterende soep bij. Roer er de rest van de boter door, breng op smaak met zout en peper en serveer.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aspergeroomsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven