Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Appelsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de ui 5 minuten op een zacht vuurtje in wat boter zonder dat ze kleurt.
Voeg de pastinaak toe en warm ze 2 minuten mee.
Voeg de bouillon toe en kook de soep nu zo'n 10 minutenzachtjes op het vuur.
Appelblokjes toevoegen en nog zo'n 10 minuten meekoken.
Pureer de soep als hij klaar is met een staafmixer en voeg de creme fraiche toe.
Eventueel nog wat zout en peper toevoegen voor de smaak.

Serveersuggesties

Serveer nu de soep lekker koud in ijscoupe's, gegarneerd met flinterdunne schijfjes appel.

Allergenen Informatie

Voor dit appelsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven