Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Antilliaanse pindasoep op een makkelijke manier recept
Antilliaanse pindasoep op een makkelijke manier recept

Antilliaanse pindasoep op een makkelijke manier


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bereid de soep zoals op de verpakking staat. Als de soep kookt, pindakaas erbij doen. Goed roeren als het weer kookt en de sambal, ketjap en de prei in ringen toevoegen. Deksel half op de pan en 10 min. heel laag op het gas doen. Als je wacht intussen van de banaan kleine bolletjes van maken.(krijgt de soep aparte smaak van). Kipfilet in kleine blokjes snijden en dan tezamen met tauge en banaan in de soep doen. Soep nog eens weer op goede warmte maken (niet koken).

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit antilliaanse pindasoep op een makkelijke manier recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven