Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelsoep recept
Aardappelsoep recept

Aardappelsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de knoflook fijn. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Snijd de tomaten in plakjes. Verhit 3 eetlepels olijfolie in een soeppan. Houd iets knoflook apart en fruit de rest tot het bruin kleurt. Schenk de bouillon erbij en voeg de aardappelblokjes al roerend toe. Breng het geheel aan de kook en laat het zachtjes 15 minuten koken. Meng de achtergehouden knoflook met 1 eetlepel olijfolie en breng het op smaak met zout. Bestrijk de sneetjes brood met de knoflookolie en grill ze in een droge grillpan. Meng de tomaten met de resterende olijfolie en breng het op smaak met zout. Pureer de soep en breng het op smaak met zout. Garneer de soep met peterselie en serveer hem met de toast. Druppel voor het serveren iets olijfolie in de soep.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappelsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven