Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelenkippensoep recept
Aardappelenkippensoep recept

Aardappelenkippensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet 1,5 liter water op met een zakje (AH) kippensoep, aardappels en pimentkorrels en een klein stukje kleingesneden peper. Laten koken. Toevoegen preiringetjes, stukjes kipfilet en schoongemaakte tomaat(binnenkant eruit) in reepjes. Aan de kook brengen en zachtjes nog 15 minuutjes laten garen. Voeg een ei toe als je de soep opdient.

Serveersuggesties

Lekker met zelfgemaakte croutons. Voeg een klein beetje madame Jeanetpeper toe (voor degene die van pittig houden).

Allergenen Informatie

Voor dit aardappelenkippensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven