Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel-spinaziesoep recept
Aardappel-spinaziesoep recept

Aardappel-spinaziesoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de sjalot. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Was de spinazie en laat ze uitlekken. Kook de eieren hard en snijd ze in stukjes. Verhit de boter in en soeppan en fruit het sjalotje glazig en zacht. Voeg de aardappelen toe en meng het goed door elkaar. Voeg de bouillon toe en breng het aan de kook. Kook de aardappelblokjes in 15 minuten gaar. Voeg beetje bij beetje de spinazie toe en laat het slinken. Pureer de aardappelen met spinazie met de staafmixer. Meng de room door de soep en warm het goed door. Schep de soep in 4 diepe borden en bestrooi het met bieslook. Garneer de soep met eikruimels.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappel-spinaziesoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven