Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Simple kaasfondue recept
Simple kaasfondue recept

Simple kaasfondue


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit een pan met wat olijfolie. Zet terwijl die pan opwarmt een andere pan op het vuur met een paar cm water en zet er een vuurvaste kom op. Doe de sjalotten in de pan met olie met peper en zout naar smaak en de tijm. Bak 5 minuten op niet te hoog vuur en schep het daarna in de vuurvaste kom met de cider en alle kaas.
Laat de kaas op laag vuur in de kom smelten. Roer af en toe. Wanneer de kaas begint te smelten voegt u de crème fraîche toe. Roer het erdoor en voeg een flinke scheut heet water toe om het een beetje los te maken. Proef, breng op smaak met peper en zout, en zet de ingrediënten om te dippen klaar.
Wanneer het kaasmengsel lekker gesmolten is, kunt u iedereen erbij roepen en toetasten.

Allergenen Informatie

Voor dit simple kaasfondue recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven