Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Scampi's in look recept
Scampi's in look recept

Scampi's in look


Ingrediënten


Bereidingswijze


Scampi's pellen en goed afdrogen met keuken papier. Ik pel ze diepbevroren en dompel ze in wat warm water. Olijfolie opwarmen met 3 teentjes gepreste look. Goed omdraaien maar de look niet laten bruinen. 2 glaasjes witte wijn bijvoegen, cayenne peper en goed roeren tot ze roze zijn. Klein potje room erin en naar keuze zout bijvoegen. Ikzelf dien dit op met wat in het midden gekookte tagliatelle.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit scampi's in look recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven