Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Scampi bombay (iets pikanter) recept
Scampi bombay (iets pikanter) recept

Scampi bombay (iets pikanter)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de boter en doe er wat currypoeder, cayennepeper en tomatenketchup bij. Snijd de groenten fijn en meng deze eronder. Bak de scampi's apart in olijfolie en kruid met peper en zout. Laat ze uitlekken op een stukje keukenrol. Voeg aan de saus room toe en laat even inkoken. Vlak voor het opdienen voeg je de scampi's toe aan de saus. Een leuk voorgerecht dat je kan aanbieden met een stukje stokbrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit scampi bombay (iets pikanter) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven