Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm-salade op z'n lekkerst recept
Zalm-salade op z'n lekkerst recept

Zalm-salade op z'n lekkerst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels en snijd ze in kleine stukjes. Kook de aardappels zoals normaal. De aardappels kunnen als ze gaar zijn, worden afgegoten en gestampt worden. Laat dit goed afkoelen. (het makkelijkste is, als je dit een avond van te voren doet!). Ontdoe de zalm van graat en vel voeg dit aan de aardappels toe. Snijd ook de augurkjes en de zilveruitjes in kleine stukjes en doe dit ook bij de aardappels. Schil de uien en snijd ook deze in kleine stukjes en voeg ook deze toe. Voeg de erwtjes en worteltjes toe. Stamp en meng alles heel goed door elkaar. Ondertussen voeg je wat vocht van de augurken en de zilveruitjes en peper en zout toe naar smaak. Evt kun je het zout vervangen voor het vocht van de zalm! Voeg ook wat slasaus toe. Of voeg de whiskeycocktailsaus toe voor een meer uitgesproken smaak.. Voeg (als je dat lekker vindt) ook de dille toe! En klaar is de salade! Je kunt evt de zalm-salade op een mooie schaal doen en garneren met gekookt ei, augurk, zilveruitjes, zalm, asperge, tomaat, dille, enz. , enz. Eet smakelijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalm-salade op z'n lekkerst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven