Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vissalade recept
Vissalade recept

Vissalade


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kook de kabeljauw gaar in water met zout. Laat de vis uitlekken. Leg de vis op een vlakke ondergrond. Verwijder graten en vellen zorgvuldig, terwijl de vis nog warm is. Laat de vis afkoelen. Snijd de vis in stukjes. Meng de yoghurt, het citroensap, de knoflook en de suiker goed. Voeg daarna de mayonaise toe, totdat een smeu´ge, niet te slappe, substantie ontstaat. Breng op smaak met peper en zout. Meng de kabeljauw erdoor. Schep de salade bijvoorbeeld in een schelp, garneer met wat versgepelde Hollandse garnalen en geef er stokbrood bij. Strooi er voor het serveren de bieslook over.

Allergenen Informatie

Voor dit vissalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven