Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Turkse salade recept
Turkse salade recept

Turkse salade


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd de tomaten, komkommer, paprika en ui in hele kleine stukjes. Doe in een kom en voeg de gehakte peterselie en mint toe. Ontpit de olijven, halveer ze en voeg ze toe. Neem enkele groene slablaadjes, snijd ze klein en voeg ze toe. Doe de olie en het citroensap in een shaker, pers het teentje knoflook erbij uit. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schud 30 seconden goed door en giet over de salade. Goed omscheppen. Serveren als bijgerecht, b.v. bij kofta met witte rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit turkse salade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven