Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tonijnsalade a la Janna recept
Tonijnsalade a la Janna recept

Tonijnsalade a la Janna


Ingrediënten


Bereidingswijze


Je maakt het blik open en laat het vocht weglopen. Daarna doe je de tonijn in een grote kom. Door de tonijn roer je de mayonaise tot het een kleverig mengsel wordt. Dat zijn ongeveer 4 grote eetlepels. De tomaten, appels en komkommer snijd je allemaal in brunoise (blokjes van 0,5 bij 0,5 cm). Dit doe je daarna in de kom en meng je door het kleverig mengsel. Daarna lekker eten van een lekker frisse tonijnsalade!

Serveersuggesties

Je kunt er natuurlijk ook nog ui of wat anders doorheen doen wat je zelf maar lekker vindt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tonijnsalade a la janna recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven