Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tonijn-Salade 2 recept
Tonijn-Salade 2 recept

Tonijn-Salade 2


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak het sausje: Meng in een kopje eetlepel olie met een theelepel azijn, zout en peper en een uitgeperste teen knoflook. Bedek een schaaltje of niet te grote kom met stukjes kropsla. Het is voorverpakt te koop, maar is dan minder lekker en op het ogenblik nog duurder dan een hele krop. Snipper de sjalot, snijd de tomaat in stukjes en open het blikje tonijn. Leg ui, tomaat en 1/3 van de tonijn (zonder z'n water) op de sla. Doe er ook nog wat augurk of zoetzure komkommer bij. Giet de saus er overheen, roer een keer door elkaar en smullen maar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tonijn-salade 2 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven