Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomatensalade met feta recept
Tomatensalade met feta recept

Tomatensalade met feta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de tomaten en feta in dunne plakken. Meng de olijfolie met citroensap, citroenrasp, peterselie en basilicum tot een dressing en pers de knoflook erboven uit. Leg de salami dakpansgewijs op een platte schaal. Schenk de helft van de dressing erover en laat het 1 uur intrekken. Keer de plakken een keer om. Veldeel om en om de plakken tomaat en feta er dakpansgewijs erover. Schenk de rest van de dressing erover.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tomatensalade met feta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven