Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Surimisalade met azijnsaus recept
Surimisalade met azijnsaus recept

Surimisalade met azijnsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi de komkommer met zout en laat hem 30 minuten staan. Breng de ingredienten voor de saus, i.e. rijstazijn, bouillon, droge sherry en lichte soyasaus in een pannetje aan de kook en laat de saus dan afkoelen. Giet de saus dan in 4 kleine kommen. Spoel de komkommer af en laat hem goed uitlekken en druk het vocht eruit. Trek de surimisticks met 2 vorken uit elkaar en vermeng het met de komkommer en de gember. Schep alles goed door elkaar. Schik de koolbladeren op 4 borden en schep de salade er in het midden op. Garneer met de geconfijte gember en geef de saus er apart bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit surimisalade met azijnsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven