Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Surimi met cocktailsaus en mango recept
Surimi met cocktailsaus en mango recept

Surimi met cocktailsaus en mango


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Bieslook fijnknippen. Surimi in stukjes snijden. Surimi, bosui, bieslook en cocktailsaus in een kom door elkaar scheppen. Met tabasco op smaak brengen. Mango's schillen en vruchtvlees in dunne plakjes snijden. Plakjes dakpansgewijs in cirkel op vier bordjes leggen. De veldsla er zo over verdelen dat mango nog net zichtbaar is. Salade er op scheppen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit surimi met cocktailsaus en mango recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven