Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sallade met groene asperges en beenham recept
Sallade met groene asperges en beenham recept

Sallade met groene asperges en beenham


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Verwijder 2 cm van de onderkant van de asperges en snijd ze in schuine stukken. Kook de asperges in ca. 5 minuten beetgaar
Kook de eieren hard. Laat ze schrikken, pel ze en snijd ze in partjes. Snijd de avocado in plakken en besprenkel ze met 1/2 eetlepel citroensap.
Meng de sla met de asperges, ei, avocado en ham in een schaal. Verdun de sladressing met 1/2 eetlepel citroensap en wat water en schenk over de salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sallade met groene asperges en beenham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven