Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Salade van gorgonzola, witlof en peer recept
Salade van gorgonzola, witlof en peer recept

Salade van gorgonzola, witlof en peer


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg in het midden van elk van 4 vier borden een hoopje rucola. Maak de witlof schoon en haal er 8 grote schuitjes vanaf. Snijd de peer en gorgonzola in kleine blokjes en meng ze samen met een klein scheutje olijfolie. Vul de witlofschuitjes met het peer-gorgonzolamengsel. Leg op elk van de 4 borden decoratief 2 gevulde witlofschuitjes. Snijd de tomaatjes doormidden en garneer de borden ermee. Besprenkel de salade met olijfolie en de crema die balsamico.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit salade van gorgonzola, witlof en peer recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven