Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Salade van de
Salade van de

Salade van de "visvrouw"


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil en schaaf een komkommer en laat de plakjes een half uur in wat zout uitlekken. Droogdeppen met een theedoek. Snijd de nerven uit een spitskool, snijd de spitskool in reepjes en meng met de komkommer. Meng 1 potje crème fraiche met de witte wijnazijn, peper en zout en roer dit door de komkommerkool Snijd de lekkerbekjes (koud) in kleine stukjes, meng de komkommerkool met een groot deel van de vis, bieslook en peterselie. Garneer met de rest van de vis, de peterselie en de bieslook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit salade van de "visvrouw" recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven