Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Salade van appel, peer en blauwe kaas recept
Salade van appel, peer en blauwe kaas recept

Salade van appel, peer en blauwe kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was en droog (in een slacentrifuge of droogdeppen m.b.v. keukenpapier) minimaal vier blaadjes sla. Pers de citroen uit. Was de appels en peer en snijd ze met schil en al in partjes. Snijd de partjes in plakjes van 0,5 cm dik. Snijd de bleekselderij in stukjes van vijf cm en snijd ze in de lengte in reepjes.
Maak een dressing van het citroensap, olie (ca. 1,5 deciliter), tabasco en zout. Meng de dressing voorzichtig met de partjes appel, peer en selderijreepjes.
Verdeel de blaadjes sla over een klein bord of in een schaal. Verdeel het appel-peer-selderijmengsel erover. Brokkel er vervolgens de blauwe kaas over.

Serveersuggesties

Eventueel de salade met tuinkers garneren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit salade van appel, peer en blauwe kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven