Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Salade Nicoise met stokbrood recept
Salade Nicoise met stokbrood recept

Salade Nicoise met stokbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de haricots verts in ruim kokend water met wat zout in 5 minuten beetgaar. Spoel ze in en zeef af met koud stromend water en laat ze goed uitlekken.
Bestrijk de tonijn licht met olijfolie en maal er peper over. Rooster de blokjes vis in een grillpan 1.5 minuten per kant zodat de binnenkant lichtroze blijft.
Meng 4 eetlepels olijfolie met citroensap, mosterd en zout en peper naar smaak tot een dressing.
Was de sla, maak de bladeren droog en scheur ze in stukken.
Verdeel de sla over de borden of in een lage schaal. Schik alle ingrediŽnten op de sla en sprenkel de dressing erover. Serveer met stokbrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit salade nicoise met stokbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven