Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Salade Nicoise recept
Salade Nicoise recept

Salade Nicoise


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de bonen beetgaar. Kook de aardappels in de schil, pel ze en snijd ze in stukken van 2x2cm. Maak een vinaigrette van olijfolie, wijnazijn, zout, suiker, peper en 2 theelepels an het vocht uit het blikje ansjovis. Doe de aardappelstukjes, sperziebonen en olijven in een schaal en meng er de vinaigrette vorzichtig door. Verdeel de tonijnstukken, de ansjovisfilets en de in parten gesneden eieren over de schaal en serveer. Lekker bij een koud buffet.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit salade nicoise recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven