Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Salade met wilde duif, paddestoelen en bessenvinaigrette


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de paddestoelen en droog ze. Was de sla en maak ook deze droog. Maak een vinaigrette van de olie, edik, likeur, peper en zout. Kruid de duiffilets met zout, peper en de verse tijm en bak ze kort om en om. Bak de paddestoelen in het zelfde braadvocht en kruid ze met zout en peper. Snijd de duif in tranches, leg ze met de paddestoelen op de salade en dresseer wat vinaigrette over en langs het gerecht.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit salade met wilde duif, paddestoelen en bessenvinaigrette recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven