Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Salade met warme brie, kersen en kaneeldressing recept
Salade met warme brie, kersen en kaneeldressing recept

Salade met warme brie, kersen en kaneeldressing


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180įC. Snijd de brie in puntjes en zet ze 3.5 minuten in de oven tot ze zacht zijn. Rooster intussen de geschaafde amandelen in een droge hete koekenpan lichtbruin. Verdeel de sla over de borden. Meng de ingrediŽnten voor de dressing. Verdeel de brie en kersen over de sla. Giet de dressing erover en strooi de amandelen erop.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit salade met warme brie, kersen en kaneeldressing recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven