Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Salade met gerookte paling en asperges recept
Salade met gerookte paling en asperges recept

Salade met gerookte paling en asperges


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pasta volgens gebuiksaanwijzing beetgaar. Spoel de pasta af met koud water en laat goed uitlekken. Kook de asperges in ca. 7 minuten beetgaar, spoel ze koud en laat ze goed uitlekken. Snijd de asperges in stukken en meng ze met de pasta, appel en paling. Roer een dressing van 1 eetlepel citroensap, zout, peper, mosterd, lente-ui, crème fraiche en olijfolie en meng deze door de salade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit salade met gerookte paling en asperges recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven