Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Salade beaujolaise recept
Salade beaujolaise recept

Salade beaujolaise


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was en droog de andijvie en verdeel het over 4 borden. Bak het spek in de koekenpan in zijn eigen vet enkele minuten op halfhoog vuur, Het mag niet knapperig worden. Haal het uit de pan en bak in het achtergebleven vet de blokjes brood knapperig. Maak een vinaigrette door de azijn, olie, mosterd en een snufje zout samen met een eetlepel water glad te kloppen. Kook de eieren in 4 min. zacht, laat ze even schrikken maar houd ze wel warm. Doe de croûtons en de spekjes over de sla. Besprenkel flink met de vinaigrette en leg er bovenop de zacht gekookte eieren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit salade beaujolaise recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven