Salade Beaujaise

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Was en droog de andijvie en verdeel het over 4 borden, bak het in de koekepan op een half hoog vuurtje in enkele minuten in eigen vet, het mag niet knapperig worden.
  2. Maak een vinaigrette door de , olie, en een snufje samen met een eetlepel water glad te kloppen.
  3. De bekroning van een salade is een perfect zacht gekookt ei.
  4. Prik de met een eirerprikker aan de stompe kant in.
  5. Breng een pan water aan de kook en laat de er van een lepel af in glijden.
  6. van gemiddelde grootte die uit de koelkast komen, zijn in 4 minuten zacht gekookt.
  7. Laat de even schikken in koud water, maar haal ze daar meteen weer uit.
  8. Ze moeten warm op de salade.
  9. Pel de uiterst voorzichtig, doe de croutons en de spekjes op de sla, besprenkel flink wat vinaigrette en leg er een ei boven op.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
  • brood kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in brood
  • azijn kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn en mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
366 kcal
18%1464 kcal
Vetten
30 g.
43%120 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Salade Beaujaise