Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode koolsalade recept
Rode koolsalade recept

Rode koolsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schaaf de rode kool in zeer dunne reepjes (verwijder de harde kern).
Was de rode kool en laat goed uitlekken.
Schil de winterpeen, was hem en snijd ook in dunne plakjes.
Meng de kool met de witte wijnazijn en laat minstens 30 minuten intrekken. Was de rozijnen, laat ze wellen in warm water en na 30 minuten uit laten lekken.

Was de appel. Snijd de appel in partjes, dan in dunne schijfjes
en meng met de rode kool. Meng de rozijnen door de salade. Roer de mosterd en de olijfolie door elkaar en schep door de salade. Breng op smaak met zout, peper en een snufje suiker.

Serveersuggesties

Lekker bij de bbq of bij de hachee.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rode koolsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven