Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige salade met gevulde kipfilets recept
Pittige salade met gevulde kipfilets recept

Pittige salade met gevulde kipfilets


Ingrediënten


Bereidingswijze


Prak met een vork het gehakt, de monchou, koffieroom, de jam, de sambal en het zout doorelkaar. Bak het geheel rul in een koekenpan met wat boter. Snijd de kipfilet in de lengte open. Leg de opengeklapte kipfilet tussen plasic folie en sla de filet plat met de platte kant van een zwaar(hak)mes. Schep de helft van het gehaktmengsel op een helft van de platgeslagen kipfilet en klap de andere helft eroverheen. Bestrooi met kipkruiden (laat deze even intrekken) en bak de kipfilet aan weerszijden mooi bruin en gaar (ca. 15 minuten). Laat afkoelen. Maak ondertussen de salade klaar. Snijd het stronkje uit de spitskool en snijd de kool in dunne repen (ca 1/4 cm). Roer in een kommetje de azijn, de jam, de sambal en een snufje zout door elkaar. Klop de olie erdoor en vermeng dit sausje door de spitskool en verdeel de salade over de borden. Snijd de kipfilets in plakjes en leg ze op de salade. Garneer met de peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittige salade met gevulde kipfilets recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven