Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pastasalade 'Nicoise' recept
Pastasalade 'Nicoise' recept

Pastasalade 'Nicoise'


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pasta in ruim water met zout volgens aanwijzing beetgaar.
Punt de boontjes en kook ze in weinig water met wat zout beetgaar.
Kook de eieren hard. giet de pasta en boontjes af af en spoel ze onder stromend water koud af.
Laat de eieren onder stromend water schrikken. pel en snijd de eieren
in partjes
Doe de pasta met de haricots verts, tonijn, tomaat, olijven en ansovisfilet in een schaal.
Klop een dressing van wijnazijn, mosterd en de olijfolie. Voeg de kappertjes toe en breng op smaak met zout, peper en naar wens iets suiker.
Schenk de dressing over de salade en schep voorzichtig om.
Bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pastasalade 'nicoise' recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven