Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta salade Berian recept
Pasta salade Berian recept

Pasta salade Berian


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding: Snipper het ui fijn. Snijd de paprika`s in kleine blokjes. Snijd de ham in kleine blokjes. Snijd de augurk fijn. Snijd een halve appel in blokjes. Kook de pasta volgens voorschrift, en daarna goed afspoelen. Voor de dressing: Neem voldoende naturel en yoghurtdressing (3:1) en goed mengen. Afwerking: Besprenkel de appel met iets aceto balsamico. Meng de ham, ui, paprika en basilicum goed door elkaar. Meng de ham, enz. door de koude pasta. Augurk en kleine blokjes kaas toevoegen. Dressing toevoegen en goed mengen. Een poosje wegzetten en later de appel toevoegen. Voor het opdienen garneren met schijfjes of partjes tomaat en basilicum.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pasta salade berian recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven