Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Marokkaanse zomersalade recept
Marokkaanse zomersalade recept

Marokkaanse zomersalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voeg zout en peper naar smaak en mayonaise toe aan de gekookte bietenblokjes, de aardappelblokjes, de tomatenplakjes en vermeng de gekookte rijst met de mas, de in stukjes geplukte tonijn, zout en peper naar smaak en mayonaise. Snijd de surimisticks in stukjes. Neem een mooie schaal en schep daar alle aangemaakte salades op. Versier het geheel zoals je zelf mooi en lekker vindt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit marokkaanse zomersalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven