Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Makreel aardappelsalade recept
Makreel aardappelsalade recept

Makreel aardappelsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardappels schillen, in schijven van halve cm snijden, dan frietreepjes van snijden en tot slot dobbelsteentjes van snijden. Paprika in kleine stukjes snijden. Lenteuitjes grof versnipperen. De makreel uit elkaar plukken in niet te kleine stukjes (de graten goed verwijderen). De aardappelstukjes in zout koken (let op want er moet beet in blijven). Heel even uit laten stomen en vervolgens onder koud water laten schrikken. Dit om het door garen te stoppen. De dressing met peper en zout door elkaar roeren. Vervolgens alles goed door elkaar scheppen inclusief de dressing. Proeven en eventueel nog peper en zout toe voegen. De salade 2 tot 3 uur in de koelkast zetten, het mengsel moet goed doortrokken zijn. Lekker met stokbrood en kruidenboter.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit makreel aardappelsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven