Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Macaroni salade recept
Macaroni salade recept

Macaroni salade


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kook eerst de macaroni en laat deze vervolgens goed afkoelen. Doe de slasaus in een grote sla-kom, voeg de zout, peper, peterselie naar smaak toe. Snijd de zilveruitjes, augurkjes, hammetje, paprika-mix en uien in kleine blokjes. En voeg deze in de kom toe. Roer alles goed doorelkaar. Als de Macaroni is afgekoeld voeg ook deze toe en roer alles goed door elkaar. Zet hem daarna 2 uurtjes in de ijskast, zodat die goed koud is, dan smaakt die beter.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit macaroni salade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven