Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Maaltijdsalade komkommer-tonijn recept
Maaltijdsalade komkommer-tonijn recept

Maaltijdsalade komkommer-tonijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de penne volgens aanwijzing verpakking. Giet af en laat in een wijde kom snel afkoelen. Zet 200 gram van de spinazie op met een bodempje water, breng aan de kook en laat slinken. Laat de spinazie in een vergiet uitlekken en snel afkoelen. Giet de tonijn af en vang de tonijnolie op. Pers de citroen uit. Meng de tonijnolie en het citroensap tot een dressing en breng op smaak met zout en peper. Meng de penne, de gekookte spinazie, de rest van de spinazie, de tonijn, de kaasblokjes, de uie , de komkommer en de dressing kort voor het serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit maaltijdsalade komkommer-tonijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven