Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lauwwarme aardappelsalade met rode bietjes en roquefortkaas recept
Lauwwarme aardappelsalade met rode bietjes en roquefortkaas recept

Lauwwarme aardappelsalade met rode bietjes en roquefortkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Was de bietjes, snijd ze in kwarten, schik ze in een ovenschaal, besprenkel ze met de olie en de azijn, bestrooi met de suiker en plaats ze in de oven tot ze gaar zijn en licht gekarameliseerd zijn. Was de aardappelen en kook ze gaar in de schil. Giet ze af en snijd de grotere exemplaren doormidden. Schep de aardappelen en de raketsla door de bietjes en verbrokkel de roquefortkaas over. Bestrooi met de noten en breng opsmaak met de notenolie, peper en zout.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lauwwarme aardappelsalade met rode bietjes en roquefortkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven